Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Изола Петров

   Изола Петров е фирма, чиято производствена гама включва разнообразни и полезни за нейните клиенти продукти. Сред тях са изделия от модифициран битум, който съдържа в състава си пластомери и еластомери. От друга страна въпросния битум е на основа воал от стъкло, нетъкан полиестер и стъклоплатно. При това дебелината и теглото са различни, а съществено значение за това има температурата на въздуха. Тя обикновено варира от минус двадесет и пет до плюс 120 градуса по Целзий – един наистина широк температурен диапазон. Рулонните хидроизолационни мембрани са само един от многобройните продукти, които в продължение на дълги години се произвеждат от специалистите на фирмата. Цели три пък са типовете битумни керемиди, които по всяко време могат да се поръчват от клиентите на компанията. Голямата и разнообразна гама от цветове покрива нуждите и изискванията на съвременния пазар, който постоянно се пълни с искащи най-доброто за себе си потребители. Компанията развива дейността си с главно седалище столицата София.


    В три основни отрасъла на строителството намират приложение продуктите на фирма Изола Петров. Това са съответно жилищното, промишленото и пътното строителство, всяка една от които области е ползвана за подобряване условията на живота и създаването на повече удобства. При изпълнението на хидроизолации са различните по вид конструкции от типа покривни, тези три отрасъла са едно чудесно решение. Качеството на керемидите от битум е безспорно, поради което всеки поръчител си гарантира една качествена и правилна инвестиция. Мостове, тунели, виадукти, зелени покриви или басейни – това са само малка част от възможностите, при които употребата на продуктите на фирмата са подходящи са използване. Дългият експлоатационен живот на керемидите гарантира трайност и ефикасност на изградените хидроизолации, а това е нещо, на което държат всички, без значение за какво използват услугите на дадена фирма. Навсякъде се цени преди всичко качеството и гаранциите за сигурност, което предвид високите съвременни изисквания за стилност и елегантност е напълно нормално. Не на последно по важност място трябва да се изтъкне очевидният факт, че служителите на фирмата и целият останал персонал правят грижлив подбор на суровините и упражняват постоянен контрол, благодарение на което се следи качеството.


     Притежаваща един от най-ценните сертификати, днес компанията Изола Петров може да се похвали със съществен принос за повишаващите се стандарти по време на нейната работа. На Международния технически панаир във втория по големина град в страната Пловдив, някои от продуктите на фирмата могат да се похвалят със спечелването на престижната награда Златен материал. Показателен за успеха и авторитета на компанията е и фактът, че близо 55 процента от вътрешното потребление на този вид продукти се държи именно от нея – това е нейният вътрешен дял. Компанията е извършвала работата си на голям брой обекти, като при това те са разположение на територията на всички по-големи градове. Ето защо едва ли в страната са малко хората, които поне не са чували за авторитетната фирма, а още повече са тези, които често прибягват до нейните услуги и остават крайно доволни от гласуваното доверие, което впоследствие бива оправдано.