Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Палисандър

   Продажбата на дървен иглолистен материал е основната дейност, която развива фирма Палисандър. Тя е основана преди почти 20 години – през 1996-та година. От тогава досега тя търпи постоянно развитие, благодарение на което в наши дни може да се похвали с много на брой клиенти. Те от своя страна редовно ползват нейните услуги при положение,че имат за цел да изградят в дома си подходящи за създаването на комфорт и уют съоръжения. Сред тях са например беседките, навесите  перголите, които по традиция се поставят в двора или градината и впоследствие се използват от обитателите на дома за пълноценни отдих и почивка почти винаги, когато климатичните условия го позволяват. Освен обаче че се занимава на професионално ниво с продажбата на дървен иглолистен материал, компанията далеч не изчерпва услугите си само с тази дейност. Клиентите например биха могли да се възползват от сушенето на същия този материал, който е един от най-значимите процеси за доброто състояние на дървесината.


    За да се извърши качествено и надеждно изсушаване на дървения материал, е важно на първо място да се използват специални по предназначение сушащи камери. Компания Палисандър притежава такива, поради което предлага на клиентите си постигането на добри и трайни резултати в това отношение. Рендосването на специализираните фрезови машини с четири страни е поредната услуга, от която могат да се възползват клиентите на фирмата и въобще всички хора – дори и тези, които до момента не са се ползвали от компетентните служители и техните опит и технически познания. Производството на нестандартни и като цяло нетипични продукти от дърво е още една приятна изненада за клиентите на разположената в Ракитово компания, като тази услуга включва размери и качество от индивидуален характер. До голяма степен всичко зависи от личните вкусове и предпочитания на клиентите. Преди всичко компанията не предлага единствено родни продукти на хората – тя освен това работи и с вносен материал от Русия. Това дава възможност на всички да използват богатото разнообразие от асортименти, с които се осъществяват дизайнерски и архитектурни решения от дърво, благодарение на които всеки дом или друг обект се превръща в място, от което се излъчва комфорт и уют.


    Масивните дървени материали на Палисандър позволяват на всеки да създаде хармония и уют в дома си, независимо дали живее в апартамент или къща. За повечето хора едва ли е тайна, че именно дървеният материал е този, който е в състояние по всяко време коренно да преобрази всеки един интериор по начин, който е труден за разпознаване. Днес хармоничната обстановка е един от най-важните критерии за покриване, който е пряко свързан с подобряването на живота и в частност на домовете и офисите на хората. Фирмата разполага с производствена база, която се намира на територията на Ракитово и която може да предложи много добри и разнообразни решения. При изграждането на навеси, пейки, огради и още много други вещи често се използва дърво, ето защо е необходимо то да е в отлично състояние. Изсушаването на дървесината, което следва производството на дървото, са двата основни процеса за постигането на отлични резултати.