Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит

   Бохемит (Bochemit) е фирма, която специализира в сферата на онези видове препарати, благодарение на които на дървесината се осигурява ефикасна и трайна защита от различни вредители, климатични условия, огън и още много други. Добре известен факт е, че съществуват хиляди вредители като термити и гъби, които нанасят непоправими щети на дървото, ако проникнат в него. Еднократните опаковки от тиха хоби се предлагат на клиентите на фирмата с практична капачка, която при никакви обстоятелства не позволява да се стигне до отваряне на препарата по невнимание и това да доведе впоследствие до изтичане на течността. Цветът на материала в предоставената опаковка е също много важен, а за допълнително улеснение на потребителите той е маркиран на видимо място в горния десен ъгъл. Естествената красота и текстурата на дървото трябва по всяко време да се запазват в отлично състояние, а това просто няма как да се случи без наличието на разнообразие от цветове. Това е едно от съществените предимства на дървения материал.


    Бохемит е фирма партньор, с която ние имаме удоволствието и честта да работим, а техните специалисти са несъмнено истински професионалисти. Лесната обработка на дървото в комбинация с неограничените възможности по отношение изработката на различни материали като мебели за дома или беседки и до днес го превръща в ценен и незаменим помощник в областта на съвременното строителство. Препоръчваме продуктите за импрегниране на дърво на всички онези, които държат на дълготрайния и качествен облик на дървесината, които при това получават надеждна защита и по този начин дървесината остава незасегната от влагата, вредителите и всички онези фактори, които биха могли да нанесат сериозни и непоправими щети. Стига условията да са подходящи, дървото може да издържи и да запази отличното си състояние в непроменен вид за период от много години. Не случайно в наши дни именно дървената чамова дограма е един от продуктите, които са най-скъпи на пазара, а това без съмнение се дължи на качествената и здрава конструкция и добри импрегнанти като продуктите на фирма Бохемит (Bochemit). Те разполага с ефикасни поддържащи препарати, които са разнообразни по вид и освен това се предлагат на достъпни и ниски цени за клиентите. Като наши партньори, ние познаваме отлично качеството и здравината и нееднократно сме се убеждавали в способностите на продуктите.

    Бързото и равномерно проникване в дървесината е вероятно най-същественото и отличително качество, което е присъщо за препаратите на фирмата Бохемит (Bochemit). По този начин тя в максимално кратки срокове получава протекция от мъховете, гъбите и вредителите, които всеки ден нанасят сериозни щети на дървото. Продуктите на фирмата са подходящи за обработка на интериор и екстериор с несравнимо качество и защита на дървесината. Въпросните препарати не отделят вредни за околната среда субстанции, които иначе биха могли да разпръснат отровни изпарения и да нанесат на природата сериозни щети.