Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Комарник плисе

  • Монтаж на бр. 40лв.
  • Оглед до 40км. 40лв.
  • Оглед над 40км. 1лв. км.

Комарник плисе се използва същи и за комарник за кемпер каравана като ефективно средство за защита от нахлуване на комари и други насекоми в дома или на открито. Той е изработен от фина мрежа, която предотвратява насекомите да проникнат през нея и да нападнат хората. Много удобен и лесен за отваряне и затваряне, а при затворено положение е напълно прибран в профил където е защитен от климатичните услови и живота му е одължен в пъти.

Много удобен, защото не заема от пространството при отваряне, тъй като е с плъзгане.
Този вид комарници са особено полезни през топлите месеци, когато комарите са навсякъде и могат да причинят дразнене на кожата или дори да предават различни заболявания. Комарниците плисе предлагат изцяло защита от тези неприятности, като същевременно позволяват на въздуха да циркулира свободно и да осигури комфортно усещане.

Те се поставят върху прозорци, врати или други отвори, през които може да се проникне насекомите. Специално разработеният дизайн на комарник плисе позволява лесно отваряне и затваряне, което ги прави изключително удобни за използване.

Комарниците плисе се предлагат в различни размери и цветове, за да отговарят на нуждите и предпочитанията на всеки потребител. Те са изработени от здрави материали, които гарантират дълготрайност и ефективност.

Освен защита от насекоми, комарниците плисе също така предпазват помещенията от прах, прашки и други замърсявания, които могат да проникнат през отворите. Това ги прави идеално средство за подобряване на качеството на въздуха в дома или офиса.

В заключение, комарниците плисе са практично и ефективно решение за защита от насекоми и други нежелани гости. Те са лесни за монтаж и поддръжка, като същевременно осигуряват комфорт и безопасност за цялото семейство.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване