Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси и беседки

   Навеси и беседки са два от продуктите, които имат огромно значение за пълното и цялостно обзавеждане на градинския двор. Ние предлагаме такива на своите клиенти, които искат да направят комфорта и уюта постоянно присъстващи в дома си. Всяко едно от двете съоражения се характеризира с различни размери и модели, поради което са в състояние да се впишат добре в атмосферата на различните дворове и градини. Що се отнася до използваните за тяхната изработка материали, в този случай изборът е богат и разнообразен. Често клиентите ни предпочитат дървените съоражения, защото те са в състояние да преобразят коренно обстановката в положителна насока. Освен това дървеният материал е популярен и с богатата си гама от цветове, ето защо е незаменим помощник в сферата на външното и вътрешно обзавеждания. Навесите и беседките имат много общи черти, но също така притежават и съществени разлики. На базата на своите вкусове и предпочитания клиентите правят своя избор. Често ни се случва клиентите да знаят какво искат, но да им е трудно да ни го обяснят, много пъти ни се е случвало някой д акаже беседка, а да има предвид навес или обратното. Това е защото в зависимост от желанието н аклиента съоръжението, което клиента желае е всъщност комбинация от няколко, навес - беседка и барбекю (това е най-често желаното съоръжение за клиентите ни с двор).


   Монтажът на навеси беседки е задача, която специалистите ни изпълняват постоянно по време на своята работа. Това им позволява не само отлично да са запознати с методите и начините на поставяне, но също така и да предлагат на имащите затруднения клиенти възможно най-добрите решения. Нашата фирма разполага с много разнообразни съоражения и от двата вида, ето защо всеки двор може лесно и за кратко време да бъде обзаведен. Достатъчно е желаещите просто да се свържат с нас, за да се уточнят всички подробности и детайли. Големината на един навес или беседка има огромно значение в зависимост от общата площ на дворното или градинско помещение, където те се поставят. Също така трябва да се обърне специално внимание на цветовете – те в никакъв случай не бива да са прекалено контрастни със заобикалящата среда. Днес изискванията за комфорт и уют, стилност и елегантност са изключително високи, поради което клиентите ни не бива да изостават от тях. Ние като професионална фирма правим всичко възможно да им помагаме, предлагайки единствено висококачествени и много трайни продукти. Не на последно по важност място съораженията ни са на разположение на клиентите на достъпни и реални цени.


    Паричната стойност на навеси и беседки е различна, като тя до голяма степен се определя от техния вид. Ето защо някои модели са по-скъпи или съответно по-евтини в сравнение с други, но за сметка на това всички те са трайни и с дълъг живот на експлоатация. Поради тази причина нито един от клиентите ни няма да остане разочарован за гласуваното ни доверие, а ще се радва на новата градинска придобивка. И двете съоражения са чудесни места за отдих през свободното време, особено ако се обзаведат подходящо със съответните мебели. В това число например влизат маси, столове, пейки или дивани. Ние предлагаме всички тези артикули на клиентите ни, които също като беседките и навесите са с гарантирано на сто процента високо качество. Благодарение на нас техните дворове и градини ще получат всичко, от което се нуждаят, за да бъдат максимално добре обзаведени и да отговарят на днешните високи стандарти.