Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси от поликарбонат

   Навеси от поликарбонат ние предлагаме на всичките си клиенти, защото тези конструкции са изключително ефикасни и се характеризират с дълъг живот на експлоатация. Всъщност поликарбонатът се използва за покритието на навесите, което е много важно за конструкцията в дългосрочен план. Съществуват много примери, които убедително доказват огромните способности на поликарбоната и именно поради това той намира изключително широко приложение в нашия бранш. Постигането на интересни решения в дизайнерски аспект е само едно от нещата, които съумява да постигне поликарбонатното покритие. Също така в никакъв случай не бива да се игнорира фактът, че се предлага на изгодна и достъпна за клиентите цена. Това автоматично го превръща в универсален материал с огромно значение за постигането на добри резултати. Многостепенни и плътни пък са двата вида плоскости от поликарбонат, които могат да се използват от специалистите ни и които са на разположение по всяко време на клиентите ни.


   Плътните поликарбонатни навеси се характеризират с високия си процент на здравина и устойчивост. Практически той е надежден избор спрямо цена - издържливост, а това му качество го изкачва на по-горна позиция по отношение предпочитанията на клиентите. Ние предлагаме това покритие на всички, които държат на това навесите им да са напълно завършени. Независимо дали тяхната изработка е от дърво или метал, покритието и в двата случая е еднакво важно. Защитата от УВ лъчи при плътното покритие  е гарантирана на сто процента, а тези лъчения всъщност са изключително вредни и са в състояние да нанесат сериозни щети на материала. Дебелината на покритието варира от 2 до 20 мм, а в допълнение към това клиентите могат да избират от богата цветова гама. По този начин те си гарантират една изключително успешна и дълготрайна инвестиция, която в перспективен план изцяло ще промени обзавеждането в градината. Ние сме на разпожение на хората по всяко време при положение, че те искат да се сдобият с модерни навеси. За тях често се използва материалът поликарбонат, който освен това намира приложение и за изграждането на редица други съоражения. В сравнение със структурния поликарбонат, плътният може да се похвали и с притежаването на собствена маса.

Предлагаме и дървени навеси изградени от качествен дървен материал, обработени с материали удалжаващи живота, здравината и издържливостта на дървесината многократно. Всяка качествена дървесина е задължително да се обработва с качествени и надеждни материали. В съчетание с предлаганите от нас ветробрани, може да получите изключитолно ефективно съоръжение на една много изгодна цена. Разбира се изолиращият ефект е слаб, но идеята на тези съоръжения са за максимално малка загуба на светлина и проветривост. В зимни условия ще са доста трудни за отопление.

    Структурните поликарбонатни навеси са другата чудесна опция, която ние предлагаме на всичките си клиенти от различните краища на страната. Те са известни още и като многостепенни и притежават много голям брой предимства. Нашите специалисти са отлично запознати с всички характеристики и на този вид покритие, ето защо клиентите със сигурност няма да останат разочаровани независимо от това кой от двата варианта изберат. Най-високата степен на това покритие е в размер на шест, а цветовата гама е разнообразна. Бронзово, кафяво, жълто и зелено са само малка част от опциите, които клиентите имат пред себе си. Лекотата на материала позволява безпроблемното изработване на лека носеща конструкция, което е основното желание на голяма част от свързалите се с нас клиенти. Ние винаги работим с огромно желание и поради тази причина изработените от нас навеси отговарят на високите съвременни изисквания за качество и надеждност. Също така предлаганите от нас навеси са на достъпни и преференциални цени.