Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

ПВЦ лентови завеси

Ако желаете да закупите само материали, може да направите поръчка за лентови завеси от тук!
  • Предлагаме 2мм. дебелина и ширина 0,20м на кристал на цена от 14лв. на л.м.
  • Предлагаме 3мм. дебелина и ширина 0,20м на кристал на цена от 16лв. на л.м.
  • Предлагаме 2мм. дебелина и ширина 0,30м на кристал на цена от 18лв. на л.м.
  • Предлагаме 3мм. дебелина и ширина 0,30м на кристал на цена от 20лв. на л.м.
  • На всеки метър ширина по 100лв. за шина планки
  • Огледи за София, Банско, Разлог, Добринище и с.Баня - 40лв. Огледи над 40км. от София 0,50лв. на километър в едната посока. За София 40лв.
Посетете нашият нов специализиран сайт за ветроупорни завеси

ПВЦ лентови завеси е продукт, който се използва в повечето случай в индустриални, производствени и складови помещения. Където се налага да минават често големи машини и не може да бъде затворено от външната среда с масивни врати или прегради. Предлагаме системи за окачване на ПВЦ лентови завеси тип А и Б с възможност за ширина на лентите 0,20м. и 0,30м. с дебелина 2мм. и 3мм.
За производството на PVC лентови завеси се използват прозрачни меки РVС ленти от самозагасващ поливинилхлорид, окачени на метални елементи – носеща релса (гребен) и планки за окачване. Предлагат се и ленти със защитен цвят (петролен, бронзе и др.) за преграждане на заваръчни работни места. Металните части са от висококачествена поцинкована или неръждаема стомана. От същия кристал може да се произведат и ветроупорни завеси или ветроупорни пана.

Системи за окачване тип А:

Системи за окачване тип В.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване