Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Ветроупорни пана

  • Лесни за монтаж и демонтаж.
  • Предпазва от вятър и навявания.
  • Разнообразие от цветови гами.
  • Огледи над 40км. от София 0,50лв. на километър в едната посока. За София 40лв.
Посетете нашият нов специализиран сайт за ветроупорни завеси

Ветроупорни пана - са тип ветроупорни завеси, но монтирани на рамки, било то дървени или други. Основното им предназначение е да предпазват от вятър и течения външни помещения. А при нужда да бъдат лесно отваряни и проветрявани.
Ветроупорните пана  са основен продукт, предпазващ от вятър и течение на външни помещения, чрез ограждане на тераси на беседки, външни входове, различни по вид навеси, открити и полуоткрити площадки, търговски обекти и др. Конструкцията им  може да е сгъваема, изработена от стоманени профили, алуминиеви или дървена, разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Принципът на работа е чрез навиване (развиване), на вал, на панти или фиксирани. Изпъването на плата се осигурява от долната греда, която се застопорява в краищата за стопорни куки или се поставят тръбни тежести в предназначени за това джобове. Ветроупорните пана се изработва основно от PVC прозрачен кристал винил с дебелини 0,6мм, 0,8мм, 1мм... до 4мм. за индустриални нужди.
Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване