Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Челни дъски

  • Предимства:
  • Размери по поръчка.
  • Импрегнирани при поръчка от клиента.
  • Байцнати при поръчка от клиента.

   Различните по вид челни дъски продължават и днес да намират широко приложение в областта на съвременното строителство. Те се използват постоянно за изграждането на съоръжения за бита и ежедневието, а също така и по предназначение в многото на брой сектори. Цената при поръчка на челни дъски зависи от ширината дебелината и дължината на продукта, за това няма как да дадем фиксирани цени, а може да ценообразуваме само след конкретно запитване от какъв продукт се нуждаете. За да се избере правилният вид дъска, на всяка цена е необходимо потребителите да са добре запознати с техническите им характеристики и особености. Тъй като обаче голяма част от желаещите да имат беседки или други продукти от дърво в дома си нямат досег с работата от такова естество, е препоръчително да потърсят помощта на експерти и специалисти. Благодарение на техните опит и познания е възможно да се намери оптимално и трайно решение, което да отговаря на високите съвременни изисквания за качество и надеждност и да оправдае очакванията за постигането на добри резултати. Измежду дъските има както нови предложения, така също и такива, които попадат в категорията най-често използвани.

   Челни дъски с изрязани елементи в долната част и фрезованите хоризонтални линии по дължината например  е едно от новите предложения на пазара, свързано с челни дъски. Ако клиентите и потребителите биха искали да научат повече за този или за който и да било друг вид, те могат да се информират лесно от страниците на сайтовете, с каквито днес разполагат повечето фирми за дървен материал и такива, които се занимават с изграждането на дървени съоръжения. Правата и заоблената шарка са още два от новите видове дъски, които днес могат да се намерят на пазара. Първият продукт представлява дъска, която по цялата си дължина има две фрезовани линии. Що се отнася пък до втората, тя се характеризира с фрезовани полукръгове. При това те не са разположени непосредствено един до друг, а се намират през няколко сантиметра разстояние. Всяко едно от тези три предложения може да се окаже точно това, което търсят клиентите в опитите им да създадат нещо наистина уникално и неповторимо. Независимо дали изграденото съоръжение ще е за дома или за друго място, и в двата случая е повече от важно то да бъде с висок процент на качество и надеждност.


    Не по-малко важни при челни дъски са и размерите, които се предпочитат най-често от потребителите. Те в никакъв случай не са единственото възможно решение, но с времето са се наложили като утвърдени и това вероятно е причината, поради която днес попадат в категорията най-често използвани. Ширината на дъските, измерена в сантиметри, е различна. Най-често се използват онези продукти, които са широки в рамките на 17 до 21 см. Що се отнася обаче до дължината, специално за посочените размери тя е винаги една и съща. Нейната стойност се равнява на 4 м, което е напълно нормално предвид ширината и от това следва, че такава дъска е с подходящи за осъществяването на различни цели размери. Клиентите са свободни по всяко време да задават своите въпроси на специалисти, които работят във фирми за изграждане на различни по вид дървени конструкции. Така те ще научат всичко, от което се нуждаят, за да са сигурни в своята инвестиция.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване