Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Дървен Материал

  • Предимства:
  • Качество на добра цена.
  • Дълготраен живот на дървесината.
  • Здравина на материала.

   В строителството се използват различни материали, които служат да изработването на много съоражения. Сред тях определено ключови са позициите на дървен материал, който е универсален и намира широко приложение. Не е необходимо да се акцентира върху положителните му качества подробно, защото така или иначе те вече са убедително доказани през годините. Неслучайно обзавеждането на много ресторанти, хотели и др. е изцяло от дърво. По този начин гостите се чувстват добре през цялото време, наслаждавайки се на прекрасната обстановка и качествена дървесина. Ние предлагаме голямо изобилие от дървен материал на нашите клиенти и за да можем да отговорим с цена е хубаво да ни отпратят запитване за конкретни продукти, дължина на греди, дъски, ламперия или талпи. Важно е да се опише за какъв тип дървен материал става въпрос дали е чам, дъб, бук или др. Освен самия дървен материал ние предлагаме и всякаква обработка на дърво, от рендосване, китване, до  импрегниране и различно цветово байцване на дървесината.

   От дървен материал се изработват градински мебели, щори, маси, столове и много други мебели, без които жилищното и офисното обзавеждане няма как да са напълно завършени. Що се отнася до съораженията за кухнята, сред тях са различните бар плотове, шкафове и др. Скриновете в спалните или хола, както и гардеробите също често пъти се изработват от дърво, което от своя страна може да е от светли или по-тъмни тонове. Особено атрактивни са онези продукти, които съчетават в себе си разнообразните цветове. Така например е възможно да се поръча продукт от орех и дъб, каквито вероятно има в много домове. Преди всичко дървените повърхности имат нужда от специфична и правилна поддръжка, така че винаги да се намират в отлично състояние. За разлика от металите, често се случва дървото да се увреди трайно в резултат от вредното влияние на промените в атмосферните условия. В такива случаи е добре да се помисли за препарати, които освежават дървеното покритие.

 

   Това обаче далеч не е единственото приложение на дървен материал, който продължава да набира популярност и дори да се комбинира с други материали. Типичен пример в това отношение са парапетите, за направата на които се използват дърво и стъкло. Стъклените повърхности са като цяло крехки и лесно чупливи, но когато са комбинирани с дърво, резултатите са повече от чудесни. Днес се изработват много такива парапети, които впоследствие биват поставяни на терасите, на външните стълби или пък на вътрешните. Материалът също така се предлага и в богат набор от оригинално изработени имитации, което не означава, че те са фалшификат. Златният дъб, борът и още много други са само част от вариантите за всички онези потребители, които непременно държат на прозорците в дома и офиса да поставят дървена дограма. Някои от разновидностите при нея са скъпо струващи, което е абсолютна гаранция за нейните положителни качества. Сред тях се нареждат трайността и дългият живот на експлоатация, продължаващ понякога в рамките на няколко десетилетия. Без съмнение дървото е материал, благодарение на който сферата на строителството и ремонтите се развива и усъвършенства постоянно, а това дава на потребителите възможност да се радват на желания от тях интериор.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване