Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Греди

  • Предимства:
  • Размери по поръчка.
  • Рендосани при поръчка от клиента.
  • Импрегнирани при поръчка от клиента.
  • Байцнати при поръчка от клиента.
  • Китосани при поръчка от клиента.
   Греди е продукт, който намира широко приложение в сферата на строителството и ремонтите. Класически решения са например гредите от дърво, които са неделима част от всички дървени конструкции. Те също така присъстват и при изграждането на покривните конструкции, които са може би една от най-важните и съществени части на сградата. Гредоредът представлява едно чудесно решение, с което се постига едновременно създаването на комфорт и уют и се придава оригинален вид на помещението. Ако то има в действителност нужда от нотка на декоративност, използването на гредите е една чудесна опция. Всъщност стаите на дома и покривите на сградите далеч не са единствените две места, на които този продукт може да се използва. Потребителите имат на разположение още много опции, върху които си струва добре да помислят. Ние изработваме греди по индивидуални решения и вкус, когато поръчвате греди не забравяйте да предвидите дали ще се нуждаете от рендосване след това, защото обикновено рендосването изисква снемане на 10мм. от всяка страна на гредата, например ако гредата е била 120мм./100мм., след рендосването ще стане 110мм./90мм.

   Перголата например е едно от типичните съоражения, в структурата на което има греди. Това е може би най-съществената и отличителна разлика между перголите и беседките, всяко едно от които е важна част за градинското обзавеждане. Така докато беседката предлага покривна конструкция, която е в състояние да предпази хората от силното слънце или внезапно излелият се дъжд, то перголата се състои от греди и колони. Те могат да се изработят по един много красив и оригинален начин и благодарение на това да превърнат перголата в любимо място за отдих на обитателите на дома. Дали дадена греда отговаря на очакванията на потребителите, може да се заключи на базата на нейните отличителни характеристики. Преди всичко трябва да се знае, че за изработката на това съоражение се използват различни материали. Едно от най-често срещаните явления са гредите от дърво, като при това то често се боядисва в различни от класическите кафяво и черно. Колкото и да остарява дървото и колкото и ефикасни заместители да има на пазара днес, това си остава продукт, който е в състояние винаги да промени интериора или екстериора в положителна насока. Поради това дървеният материал се използва и за изработването на редица други съоражения.

 

    Греди могат да се поставят хоризонтално или вертикално, като в голяма част от случаите те играят ролята на допълнително подсилващи здравината на съоражението аксесоари. Понякога гредите се спояват помежду си, а в други случаи са поставени плътно прилепнали една до друга. Необходимо е да се действа внимателно и прецизно при подреждането им, защото дори и само една от тях да не е в симетрия с останалите, това рано или късно ще доведе до възникването на щети. Гредите може да са по-солидни или леки – в това отношение потребителите също като при избора на цвят имат богат и разнообразен избор. Важно е те да бъдат такива, че да оправдаят напълно очакванията на хората и да доведат до осъществяването на замислените от тях архитектурни и дизайнерски решения. Цените на гредите са различни и не е изключено да се продават понякога на промоция, която позволява закупуването им да е по-евтино.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване