Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Покривни конструкции от дърво

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Използване на качествени дървообработващи препарати удължаващи живота на дървесината.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Уют и комфорт.

  Ние предлагаме на клиентите си покривни конструкции от дърво, използваният дървен материал е добит от територията на страната ни. На базата на своите лични вкусове и предпочитания, всеки може да избере точно вида дърво, който в пълна степен отговаря на критериите му за качество и надеждност. Дървеният материал е един от тези, които винаги са намирали масово и широко приложение в сферата на строителството. За да удължим живота и здравината на материала ние задължително използваме обработка на дърво, в която е включено импрегниране за да го предпазим от различни вредители, гъбички и влага. В зависимост от спецификата на покривната конструкция материала може да се подложи на допълнително импрегниране предпазващо от огън и силно слънце. При нужда от оцветяване на дървото ще извършим и услугата байцване на дърво.

   Покривните конструкции са несъмнено един от най-важните и значими компоненти от различните сгради и други търговски обекти. Именно от техните здравина и качество в най-голяма степен зависи дали цялостното състояние на постройката ще се запази на добро ниво през годините. Стремим се да спазваме стандартните и вече изпитани покривни решения, но в много от отделните случаи, поради интериорни и екстериорни решения ни се налага да използваме и не чак толкова познати техники, за да достигнем максимална функционалност и придържане към екстериора и интериора.

 

   Покривни конструкции от дърво се избират за къщи, беседки, навеси, перголи, стопански сгради и още много други съоръжения и сгради. Основна причина за това е както интериора, екстериора, така и  уюта придаден от естествената дървесина.Тези дървени конструкции са били решения още от древността, тъй като този материал е бил основен за изработката на домове и различни сгради. 

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване