Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Дървени конструкции

  • Предимства:
  • Индивидуални решения.
  • Използване на качествени дървообработващи препарати удължаващи живота на дървесината.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Уют и комфорт.
  • Още предимства:
  • Предпазва от климатични влияния.
  • Подходящи цветове към всеки екстериор.

  Изграждането на дървени конструкции може да е доста разнообразен процес, в който да се налага намесата на архитекти или предварителен 3д план. При необходимост от тези услуги нашата фирма е на среща, за да задоволи клиентските нужди. Важните етапи в изграждането на всяка една конструкция от дърво са плануването на конструкцията, набавянето на качествена дървесина, подходяща обработка на дървото и стабилното и сигурно сглобяване на елементите. Основните елементи, които биха могли да се използват в различни дървени конструкции са греди, талпи, челни дъски, сачак и летви. Скрепването на елементите може да бъде различно в зависимост от търсения ефект и здравина. В повечето случаи когато се изграждат дървени конструкции се търси скриване на крепежните елементи, но и здравината на сглобките. Ние можем да предложим дървени конструкции съобразени с индивидуален проект, които да дадат търсената здравина, интериор и екстериор. Ползваме крепежни планки, когато има изискване от страна на клиентите ни, но ползваме и самоукрепването на дървената конструкция постигнато с правилната архитектура.

   Всички дървени конструкции са предназначени единствено да обслужват интересите на нашите клиенти. Те по всяко време на деня могат да се свържат с нашите служители, които от своя страна ще им помогнат да разберат всички интересуващи ги неща. Цените на конструкциите от дърво пък са друго нещо, от което клиентите се интересуват и могат да придобият представа в нашата секция цени използвайки онлайн калкулатора ни. Това е  напълно  нормално и обичайно при пазаруването, независимо за каква инвестиция става въпрос. В случая с дървените конструкции като навеси и перголи, ние предлагаме изключително изгодни и преференциални цени.
Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване