Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Покривни конструкции за тераси

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Използване на качествени дървообработващи препарати удължаващи живота на дървесината.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Уют и комфорт наситени със свежест.

   Важното за изградените от нас покривни конструкции за тераси е да се знае, че ние използваме само първо качество дървен материал, който е добит от територията на България. Преди да започнем сглобяването на даденото съоръжение ние импрегнираме дървото с импрегнант Бохемит Оптимал, който дава висока защита за дълъг период от време. При необходимост от допълнителна обработка на дърво, като за съоръжения, подлежащи на силно слънце или подложени на силни нагрявания, използваме импрегниране с Bochemit Antiflash. При нужда от оцветяване на дървото използваме Бохемит Естетик, който ни дава автентични и трайни цветове на дървения материал.   Покривни конструкции за тераси са съоръжения от разнообразен характер. Може да се изградят с цел лятна градина в апартамента или къщата. Като би могло с лекота да се поставят ветроупорни завеси, предпазващи от вятър. Освен това при подходящо монтиране на дограма към опорните греди лесно ще имате и място задържащо топлината през зимата.  Покривните конструкции за тераси са необходими най-вече с оглед на постоянните и резки промени във времето, в резултат на което често се стига до неочакваното изсипване на проливни дъждове или пък появата на силно слънце.

   Що се отнася специално до покривни конструкции за тераси, техните изработка и монтаж не представляват проблем за специалистите ни. Те са в състояние винаги да предложат страхотни и много оригинални решения, благодарение на които терасата се превръща в едно изключително и цялостно завършено съоръжение. Установявайки лесна двустранна комуникация в хода на работния процес, той протича без затруднения. Това е от огромно значение за постигането на отлични крайни резултати и за пълното оправдаване на клиентските очаквания. Всички хора със сигурност искат най-доброто за своите домове и в тази връзка е важно да обзаведат балконите си по възможно най-оптималния и добър начин, за да достигнат до желаният от тях резултат. Що се отнася до видовете покриви, изборът на клиентите в това отношение е изключително богат и разнообразен. Ето защо няма начин те да не намерят най-доброто за себе си и да останат максимално доволни от направената инвестиция. Нашите покриви са в състояние да променят изцяло балконското обзавеждане в положителна посока по такъв начин, че то да се превърне в модерно и съвременно съоръжение.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване