Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Дървени огради

  • Дървени огради
  • Дървени огради обработени за одължаване живота и здравината на материал.
  • Подходящи цветове към останалия интериор и екстериор.
  • Дървени огради
  • Масивни огради изградени от комбинация от дърво, бетон и тухли.
  • Дървени огради изградени от колони и бетон в комбинация с дърво.

   Дървени огради са избор на много наши клиенти не само заради приятният интериор и екстериор, но и защото получавате точно съотношение между здравина и качество на добра цена. Дървените огради са добро екстериорно решение защото това е природен продукт, който в комбинация с подходящи елементи придава както усещане за близост до природните продукти, така и уникалното търсено усещане за старинност от много Българи и балкански народи. С възможността да използваме качествени и признати материали и бои за байцване на дърво ние можем да предложим разнообразие на цветове и гами за обработка на дървесината.  

   Днес освен на здравите и издържливи огради, също така в значителна степен се държи и на декоративния привкус, който много от моделите от дърво имат. Комбинацията между масивни колони и шапка облепени с камък, покрити с керемиди и дървен пълнеж е един класически модел на ограда избирана за екстериорно решение даващо защита. Ние предлагаме огради изградени както само от дървен материал, така и в комбинация от бетон и тухли. При изграждането на масивни и дървени огради може да се прилети конструкции като дървени беседки, барбекю или различни навеси, този тип изграждане се предпочита от клиентите поради по-лесното озаконяване на съоръженията и тяхното поевтиняване имайки предвид, че се използва вече изградените стени. Обикновено за позициониране на подобно съоръжение се подбира някой от ъглите на двора или ограденото пространство, за да бъдат използвани две от масивните стени.

 

  Предлагаме и огради за градината от дървен материал, обработен за удължаване живота на материала и оцветяването му при желание от клиентите за вписване към останалия екстериор. Обикновено оградите за градина се поставят за декорация или да предпазват градината от домашни животни или просто за да бъде оградено определено място.

 

   Ние предлагаме огради за тераса или дървени парапети, които да предпазват от евентуални падания и ограждат терасата. В същото време те се вписват към останалия екстериор и придават завършеност на терасите.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване