Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Дървени навеси

  • Предимства:
  • Здрави и олекотени конструкции.
  • Лесно и бързо изграждане на пристройка към основна сграда.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Използване на качествени дървообработващи препарати, удължаващи живота на дървесината.
   Изграждането на дървени навеси е основна услуга за нашата фирма, тъй като е предпочитано съоръжение от много хора желаещи го за градината или друга част на двора. Ние предлагаме навеси на всички свои клиенти изградени от качествен дървен материал включващ греди, ламперия, челни дъски и в много случай дървени парапети третирани с импрегнанти или при желание от клиента байцване. Навесите имат една съществена разлика спрямо перголите, които също са често предпочитани градински съоражения. Тя се състои в наличието на плътна покривна част.

   Що се отнася до дървеният материал, той е един от най-често използваните за изработката на навесите. Има много причини за това хората да спират избора си на него, но някои се открояват особено ярко в сравнение с останалите. На първо място дървен навес гарантира на хората комфорт и уют, а това е основен и първостепенен приоритет на всички. След това трябва да се отчете фактът, че като никой друг материал дървото е в състояние да промени всяко едно обзавеждане в напълно положителна насока. Главната причина за това е богатата цветова гама, в която то се предлага на клиентите.


     При поставянето на подходящи градински мебели под навеса, той се превръща в чудесно място за отдих и почивка. Обикновено навесите се поставят на различни места в двора, включително и в неговия център. Тъй като те разполагат с покривни конструкции, няма опасност слънцето и дъжда да прониква и така да нарушава спокойствието на хората. Що се отнася до размера на навеса, той може да е различен в зависимост от клиентските предпочитания.


   Дървени навеси са предпочитани от нашите клиенти защото придават красотата от естествените материали добити от природата. От своя страна служителите ни гарантират за качеството и трайността на дървения материал. Той обаче се нуждае от специфична поддръжка и покритие. Също така при появата на силен дъжд е възможно на дървото да бъдат нанесени сериозни щети с времето, ако не положени необходимите усилия и дървообработващи препарати навреме. По този начин се изработват някои от най-качествените и красиви навеси. Веднъж поставени в двора или на друго място, те веднага се отразяват положително на обзавеждането и свидетелстват в пълна степен за наличието на уют. Предвид високите съвременни изисквания за стилност и елегантност, обзавеждането на градината в никакъв случай не бива да се оставя на заден план. 

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване