Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси

  • Предимства:
  • Изграждане на обширни и малки пространства.
  • Бързо конструиране даващо здравина и сигурност.
  • Подобряват екстериора и интериора.
  • Други предимства:
  • Различни цветове.
  • Дълъг живот на дървения материал обработван с качествени препарати.
  • Естествена визия на дървения материал.
    За изграждането на навеси може да съществуват десетки причини в зависимост от нуждите на клиентите ни. Но ние смятаме, че най-важното и съществено при избора за изработка на дървени навеси е клиента да получи здрав и надежден продукт, който да е с подходящи цветове пасващи на  останалия екстериор, както и интериор подходящ за предназначението на всеки един продукт от предлаганите навеси, от нашата фирма. Предлагаме различни видове сглобяване в зависимост от търсения ефект. Можем да скрием до максимум крепежните елементи, когато търсим класически и изчистен вид на дървените навеси. Разбира се когато се търси ретро ефект в повечето случай наричан от нас "Стар Български стил" добавяме подходящи ретро елементи създаващи усещане за старинност. При желание от клиентите може да оставим видни и метални сглобки когато се търси по-голяма якост и конструктивен вид. Всеки един от навесите, които предлагаме е третиран с препарат за импрегниране на дърво в зависимост от условията, в които ще се намира изграденото съоръжение, но всяко наше изделие се импрегнира против гъбички, вредители и влага. Изработката на дървени навеси е една от нашите запазени марки, не само поради големия интерес към този тип съоръжения, но и факта, че придават изключително завършен вид на сградата или площта, където се изграждат.
Под думата навеси може да стои съоражение изградено само от покрив и подпори без да има странични прегради, това са съоражения използвани в топлите, летни дни когато семейството ли гостите могат да са извън затворените помещения и да се насладят на свежия въздух. Често такива съоръжения се използват за защита като открити дървени навеси за коли или други нуждаещи се от защита предмети.


   Когато се нуждаем от защита от дъжд или вятър приготвяйки храната на скара, за да избегнем вмирисването на дома, можем да ползваме дървени навеси с изградено барбекю в тях, а дори и стени предпазващи ни от различните климатични условия. Ако желаем да имаме съоръжение, което хем да е на открито, хем да може да се предпазим от вятър, може да използваме и ветроупорни завеси, които да могат да се пускат и вдигат в зависимост от нашите нужди. Зад думата навеси се крият толкова много възможности, че човек би се отегчил, ако започне да си представя всички възможни вариации, които идват на ума му. За тази цел ние ще се опитаме в този раздел да покажем различни идеи за навеси и част от тях, които вече сме изпълнили, като готови съоръжения. Разбира се след контакт с нас е възможно да ви дадем и допълнителни идеи от които да оформим вашият желан продукт.
Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване