Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Градински навеси

  • Предимства:
  • Бърза конструкция.
  • Дълготраен живот на дървесината.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Разнообразие от екстериор и цветове.
  • Още предимства:
  • Дава възможност да се насладите пълноценно на градината и зеленината.
  • Място за отдих и незабравими моменти.
  • Място за забавление на децата.
   Изработката и монтажът на градински навеси е една от услугите, които предлагаме на всичките си клиенти, които се нуждаят от това съоръжение. Те несъмнено искат най-доброто за своята градина, в която прекарват голяма част от свободното си време. Ние сме в състояние да предложим на клиентите навеси с изключително качество, които в пълна степен да отговарят на личните вкусове и предпочитания. Предвид огромното разнообразие от навеси изобщо не е лесно да се вземе правилното решение с лекота от голяма част, от клиентите ни. Именно поради тази причина ние ще ви посъветваме да набележите няколко идеи и да ги обсъдим, ако клиентите ни имат желание и възможност, ние можем да им изградим предварителен 3д проект, който да им даде много точна представа как ще изглежда съоръжението когато бъде изградено.

   При избора на градински навеси, несъмнено трябва да се обърне необходимото внимание на неговата визия. Тъй като това съоръжение ще се използва както функционално така и ще влияе на екстериорните решения, подходящите дървени парапети вградени в това съоръжение ще придадат необходимият му завършен вид и комфорт. Те отговарят в пълна степен на високото си качество, ето защо тяхната покупка е инвестиция както за прекарване на приятни моменти така и не губеща своята парична стойност в построения имот. Без съмнение градините с поставени в тях навеси изглеждат цялостни и завършени, което е фактор с огромно значение предвид високите съвременни изисквания за стилност и елегантност. Ние знаем отлично как да поставим навесите по такъв начин, че те да отговарят напълно на представите на клиентите по отношение критериите за качество, разбира се не без личните вкусови насоки на всеки един от нашите клиенти. 


    Наличието на градински навеси е предпоставка за пълноценна почивка и отдих по всяко време на деня и особено в разгара на летния сезон, когато по традиция се наблюдава чувствително повишение на температурите на въздуха. В съчетание с подходящата градинска мебел това съоръжение може да се превърне в несравнима част от вашето ежедневие. Ние винаги предлагаме на клиентите си такива навеси, на които те са в състояние да правят неща от най-различен характер. Освен релаксирането, навесът също така е място за барбекю с приятели през летните и горещи слънчеви дни или градински пикник в удобство и уют. С такава именно цел се поръчват навеси от голяма част от клиентите ни, които живеят в къщи с градина или за предблоковите пространства където техните деца могат да играят защитени от климата. В зависимост от своите вкусове и предпочитания, клиентите могат да изберат едноцветни навеси или пък такива, които комбинират в себе си няколко тона. Всичко в случая е въпрос на лична гледна точка и предпочитания.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване