Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси и барбекюта

  • Предимства:
  • Приятен екстериор и интериор.
  • Интериор според вашите изискавания.
  • Предпазва от дъжд и слънце, когато желаете да сте на открито.
  • Възможност за приготвяне храна на открито.
  • Стабилна и лека конструкция.
  • Прекрасни моменти за семейството и приятелите.
   Изработването на навеси и барбекюта често се предпочита от нашите клиенти, които живеят в къща с двор. Тези съоражения са отлично място за събиране с близки и приятели през свободното време. Както и за уединяване и релаксиране в близост до пукащият огън. Продуктите от типа барбекю могат да бъдат изградени така, че да са подходящи както за приготвяне храна на скара и грил, така и за отопление, в зависимост от нуждите на клиентите ни. Изграждането на барбекю става както по индивидуален проект съобразен с конкретното съоръжение, така и с готови барбекюта.


   Не зависимо дали ще изберете да изградите барбекю или навес ние ще направим всичко възможно, за да изградим съоръжението, от което се нуждаете, често даваме идеи на нашите клиенти, които биват одобрявани и оставащи като знакови в изградените от нас съоръжения. Избора на навеси или барбекю, в повечето случай зависи от това дали ще има възможност да се приготвя храна на скара или грил в съоръжението или просто се нуждаете от заслон, който да ви пази от климатичните условия.


  Поръчката на барбекюта и навеси може да се извърши по различен начин от клиентите ни, като те могат да използват всеки един от предоставените им начини за връзка. Съществуват различни опции пред нашите клиенти, всяка една от които със сигурност ще грабне тяхното внимание. Ние сме свикнали с високите съвременни изисквания на клиентите и най-вече с тенденциите за стилност и елегантност. Това ни принуждава да даваме само най-доброто от себе си по време на работа, за да оправдаем напълно гласуваното ни от клиентите доверие. Целта ни не е просто да изградим някакво съоръжение, а да създадем място присъстващо постоянно в живота на нашите клиенти. 


    В двора на почти всяка къща има градина, която обаче не е напълно завършена без наличието на навеси и барбекюта. Благодарение на нашата фирма и двете съоражения могат за кратко време да станат част от обзавеждането. Много от нашите клиенти избират да поставят и ветроупорни завеси към своите съоръжения, защото те могат да ви предпазят от вятър и да задържат частично топлината в съоръжението при по студено време. Каква би била насладата от вашето барбекю или навеси, ако нямате градински мебели към тях, било пейки, столове или маси? Разбира се, че ще изградим тези мебели за вас, по ваш вкус и желание.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване