Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси и беседки

  • Предимства:
  • Бърза конструкция.
  • Придава завършенеост на градината или двора.
  • Място за отдих сред природата и наслада на свежестта.
   Навеси и беседки са две от съораженията, които могат да допринесат много за създаването на дълготрайни комфорт и уют в градината. Поради тази причина ние предлагаме продуктите на всички свои клиенти, изградени индивидуално за тях и техните нужди, като приложим обработка на дърво от вредители, климатичните условия, гъбички, влага или при нужда от огън. Като цяло между тях има много общи характеристики, но също така не бива да се пропускат и съществените различия. На базата на личните си вкусове и предпочитания всеки е в състояние да избере това, което в пълна степен се покрива със собствените критерии за качество. Предлаганите от нас съоражения се изработват от сто процента качествен и надежден дървен материал, ето защо клиентите си гарантират сигурна и дълготрайна инвестиция. С поставена в градината беседка или навес, обстановката веднага се променя коренно в положителна насока. В това по всяка вероятност вече са се убедили всичките ни клиенти, които и друг път са се възползвали от нашите услугите.

   Монтажът на беседки и навеси е неделима част от работата ни, основните елементи за тези съоръжения са греди, челни дъски, талпи, дървен перваз и ламперия.  На първо място за трайността и качеството на двата продукта имат значение материалите, които се използват за тяхната изработка. В това отношение ние предлагаме на клиентите си различни опции, от които те могат да се възползват по всяко време. Също така двете съоражения са различни по отношение на своите размери и като резултат от това заемат различна по големина площ. В този случай отново всичко е в ръцете на клиентите и на техните индивидуални желания. На страниците в сайта ни има снимков материал, който показва навесите и беседките от различен ъгъл. Ето защо преди да направят своя избор, ние препоръчваме на клиентите си непременно да видят предложенията ни и да ни се обадят за оглед, при който нашите служители ще се запознаят с желанието на клиентите ни, за да можем да бъдем максимално точни към направени оферти. Заедно с тях могат да се уточнят всички важни подробности и детайли, които да гарантират на сто процента покупката на едно наистина трайно и надеждно съоражение.


    Всички навеси и беседки намират широко приложение в градинското обзавеждане, а освен това такива съоражения често се срещат и в голям брой паркове. Ние предлагаме на клиентите си отличната възможност да обзаведат градината си по такъв начин, който да отговаря на високите съвременни изисквания за стилност и елегантност. Несъмнено обаче за да бъдат нещата на ниво, трябва да се помисли и за подходящите цветове на съораженията. И в този случай клиентите ни имат богат и разнообразен избор, така че няма начин да не намерят най-доброто решение за себе си. По отношение на тоновете и цветовата гама, при някои материали изборът е по-голям в сравнение с други. Също така често пъти хората имат различни виждания и не се придържат към традиционно установените стандарти. Вместо това те разчитат да създадат по-необичайна и атрактивна атмосфера в градината си, като по този начин бъдат в тон с изискванията и високите критерии за красиво външно обзавеждане.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване