Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси на къщи

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Дълготраен живот на дървесината.
  • Здравина на материала.
  • Запазване автентичен цвят на дървесината.
  • Още предимства:
  • Предпазва от климатични влияния.
  • Подходящи цветове към всеки екстериор.
  • Входът или местата за съхранение остават защитени.

  Навеси на къщи е добре познато съоръжение на много хора в наши дни, и особено на притежателите на къщи и дворове. Тези съоржения ние изработваме от дървен материал, който е обработен с импрегниране на дърво и в зависимост от желанието на клиентите може да бъде подложен на байцване на дърво. Всеки със сигурност е виждал изображения на навеси, ето защо знае прекрасно как изглеждат те. В зависимост от вкусовете и предпочитанията на клиентите си, ние изработваме къщни навеси в разнообразни цветове, модели и размери. По този начин всеки един от тях е в състояние да намери идеалното решение за своя дом. Този тип съоръжения намират приложение и в по-големи сгради и обикновено предпазват пред входовете.


   Много от клиентите ни се нуждаят от навеси за къщи, за да запазят и съхранят различни предмети и уреди за дома. Често сме изграждали такива съоръжения, за да могат нашите клиенти да разполагат с навеси за коли, които да предпазват и друга техника освен личните автомобили. Инвестицията за комфорта в дома винаги е с добра перспектива в дългосрочен план, а и много често инвестиция, която повишава стойността на сградата към която съоръжението е изградено. И това не е случайно, а много от хората търсещи нов дом искат да се навесът веднага и да ползват всички удобства на дома и градината, а не тепърва да изграждат съоръжения и подобрения към новозакупените си имоти.

 

    За изградените от нас навеси на къщи се предлагат в различни цветове и обработена дървесина по специфични изисквания от страна на клиентите. Основните материали, които се ползват за тези съоръжения са дървени греди, ламперия (сачак) или талпи, челни дъски, керемиди и битумна мушама. Може да ползвате нашия онлайн калкулатор, за да придобиете най-обща представа за цената на съоръжението, което желаете да бъде изградено. Ние знаем, че всеки дом се нуждае от удобства, уют и приятен екстериор и интериор, затова сме готови да покрием очакванията на нашите клиенти, които до голяма степен са наш приоритет. Но никога не пропускаме да отбележим слабите страни на техните решения, ако има такива разбира се!

 

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване