Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси за коли

  • Предимства:
  • Бърза конструкция.
  • Предпазва вашият автомобил.
  • Здравина на материала.
  • Още предимства:
  • Естествен дървен материал, подхождащ на екстериора към градината.

   Навеси за коли са съоръжения заместващи гараж и може да се се срещнат още като дървени гаражи, но това съоръжение е от изключителна важност за предпазването на автомобилите от външните влияния като слънце, дъжд, градушка и силни ветрове носещи различни твърди предмети, които могат да увредят вашия автомобил. Ние изработваме дървени навеси за коли, които освен предпазването на вашия автомобил, се стараем да са подходящи към останалата част от екстериора на сградата или имота.  Когато има място за съоръжението идеите и решенията могат да са изключително многобройни, но когато мястото е ограничено и е в близост до сграда, в повечето случай решението е част от опорните греди да се захванат за самата сграда с анкерни болтове, които са изключително здрави, закрепени за бетонни или тухлени конструкции.


  Всеки един от навесите за коли ние изграждаме според конкретните нужди и изисквания, което прави нашите съоръжения от този тип доста гъвкави и по този начин можем да подберем подходящите материали и цветове, за да се съобразим и с останалият интериор, който ще заобикаля нашето съоръжение. Ако нямате точна представа какво желаете, не се колебайте да се посъветвате с нашите служители посетили ви. Както при всички покриви и навеси, така и при навесите за коли покривната част може да бъде няколко типа двускатен (ферма), едноскатен или многоскатен. Но за този тип съоръжения най-често се използват едноскатен и двускатен, за да се опрости конструкцията и да спести място и ресурс. Разбира се при желание на клиентите можем да изпълним екстериорно решение, което да е напълно уникално за даденият обект.

 

   Цената на навеси за коли зависи от услугите, материалите и труда вложени в съоръжението. Всеки от посетителите на нашия сайт може да посети нашата секция цени и да използва нашия примерен онлайн калкулатор, който ще даде приблизителна цена на съоръжението желано от клиента. Електронният ни калкулатор не дава 100% точна цена, но може да насочи клиентите за примерна такава, която в действителност може да се окаже и по-малка от тази показана на калкулатора.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване