Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Навеси за тераси

  • Предимства:
  • Бърза конструкция.
  • Дълготраен живот на дървесината.
  • Здравина на материала.
  • Още предимства:
  • Място за отдих и незабравими моменти.
  • Прекрасни моменти за семейството и приятелите.

   Изработването на навеси за тераси е само една от многобройните услуги, които ние предлагаме на своите клиенти. Необходимостта от това съоръжение в повечето случай е когато над терасата няма козирка и релаксирането или запазване сухостта на терасата са невъзможни. Що се отнася до размера на съораженията и до моделите, в това отношение клиентите ни имат повече от богат и разнообразен избор. В зависимост от личните си вкусове и предпочитания, всеки може да намери най-доброто решение за себе си. Този тип съоръжения се изграждат напълно индивидуално и единственото от което се нуждаете е просто идея, която може да се развие до степента на вашите желания. Терасите и навесите в еднаква степен способстват за създаването на приятна и хармонична обстановка, независимо дали обитателите живеят в къща или апартамент. И двата вида жилища могат да се превърнат в още по-приятни места за живеене.   Нашите навеси за тераси се изработват единствено от дървен материал, които се отглежда и добива изцяло на територията на страната. Също така услугата обработка на дървен материал се извършва от нас и по този начин сме сигурни в целия процес от добиването на материала до превръщането му в готово изделие. В голяма степен навесите за тераси се използват като място за отдих и пълноценна почивка по всяко време на деня всеки път, когато обитателите на дома са свободни. Което означава за нас, че освен здравина ние трябва да вложим в интериор и в излъчването на естествените продукти, за да вдигнем уюта и приятното усещане на клиентите ни до максимални предели. В зависимост от вкусовете навесите могат да са открити или закрити, като първият случай е характерен за съоръженията наречени перголи. Всички необходими неща за изграждането на тези съоръжения ние уточняваме предварително с клиентите, когато последните правят своите поръчки и запитвания. Те могат да са на сто процента сигурни, че ще направим всичко възможно да се чувстват прекрасно в съоръженията изградени от нас.

 

     Изработката на навеси за тераси може да продължи за различен период от време, като всичко зависи от разнообразни по характер фактори, но преди да стартираме изработката на всяко съоръжение, ние ще ви дадем информация за времевия диапазон, в който се очаква завършване на съоръжението. Балконските навеси са неделима част от обзавеждането на дома и в частност градината. Такава има в почти всяка къща, която често е предпочитано място за живеене пред апартамент в панелни блокове. Фирмата ни се занимава с изграждането на дървени конструкции, защото това е нещо, което ние харесваме да правим и обичаме когато клиентите ни остават доволни и щастливи от изградените, от нас съоръжения.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване