Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Естетик

   Bochemit Estetik е името на този много интересен и едновременно  с това полезен продукт, който през годините е доказал своите ефикасност и високо качество. Ние го предлагаме на всичките си клиенти, които имат дървесина за поддържане и искат да си осигурят възможно по-добри оптимални крайни резултати. Преди всичко продуктът се характеризира с това, че е подходящ за обработката на абсолютно всички по вид дървени повърхности.

   В това число влизат огради, покриви, конструкции, навеси и още много други. Всички те в по-малка или голяма степен стават жертва на вредните атмосферни условия, на високия процент влажност на въздуха или на гъбите и термитите. Иновативната формула на препарата, която е залегнала в основата на създаването му, му позволява да осъществи повече от добър контакт с дървесината. Като прониква в нея, той се слепва и попива и по този начин остава трайно нанесен. Дървените покрития, които са постоянно обект на атаки от страна на вредители и времето, имат нужда от сигурна и постоянна защита. В този смисъл препаратът Бохемит Естетик вероятно е отлично решение предвид факта, че покритието с течение на времето изобщо не се люспи или деформира. Едва ли са много подобни препарати, които осигуряват на дървесината такова високо ниво на защита. Специалните филтри от типа УВ предпазват дървото и по-конкретно неговият цвят, така че да не избледнее или увреди като естествена последица от непрестанните атаки на вредителите. Този продукт ние предлагаме на клиентите си на ниски и достъпни цени и в достатъчни количества.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване