Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Дървени перголи

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Здравина и удължаване живота на дървения материал.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Още предимства:
  • Място за отдих, незабравими моменти сред свежест и отворено пространство.
  • Дава възможност да се насладите пълноценно на градината и зеленината.

   Основните предимства на дървените перголи в летните дни са, че може да се насладите на почивката си през летните дни на открито и прохладно. Заобиколени от естествени материали и до колкото пожелаете сред зеленина и растения. Целта на този тип съоръжения са да създадат сенчесто място, но максимално отворено и прохладно, без да ограничават циркулацията на въздуха. Използваме сух дървен материал, основно греди, талпи и дъски, които са подложени на обработка на дърво, за да увеличим тяхната устойчивост, дълголетие и приятни, естествени цветове вписващи се в целия интериор и екстериор.

   За изработката на дървени перголи ние разполагаме със сто процента качествени и надеждни материали. Този вид помещение за градината е изключително популярен в наши дни, защото дава възможност на всички обитатели на дома да разпуснат пълноценно за желания от тях времеви период. Те могат да избират от богата цветова гама в зависимост от собствените си вкусове и предпочитания. Дървените перголи в комбинация с увивни растения са идеалното сенчесто и прохладно място на открито през летните дни. Пъстрите завеси и балдахинът пък могат да са чудесни заместители на споменатите растения. Поставянето на градински пейки, дивани и още много други мебели може да превърне всяка една дървена пергола в своеобразна дневна на открито. Именно това правят голяма част от нашите клиенти, след като работата по нейното монтиране приключи. Така по всяко време на деня обитателите на дома са в състояние да си почиват пълноценно и да се наслаждават на хубавото време. Благодарение на функционалността на този вид помещения те са съществена и неделима част от много на брой градински обзавеждания в наши дни.

 

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване