Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Перголи

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Здравина и удължаване живота на дървения материал.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Още предимства:
  • Място за отдих, незабравими моменти сред свежест и отворено пространство.
  • Дава възможност да се насладите пълноценно на градината и зеленината.
   Перголи са съоражения целящи да предоставят сенчесто място за обитателите им, но да бъдат максимално отворени и да не пречат на усещането за открито пространство. Често градинските перголи се комбинират с увивни растения като лозници, брашлян и други подобни. Така усещането от заобикаляща ни природа ни помага да релаксираме максимално приятно и ефикасно. Ние предпочитаме да работим с дървен материал, защото той като природен продукт, придава допълнителен усещане за близост до природата. Използването на качествена обработка на дървен материал - импрегниране на дърво и боядисване чрез байцване на дърво е нещото, което може да удължи многократно живота на дървото и да го приобщи по най-добият начин към останалия екстериор или интериор. Най – често използваните материали за направата на перголи са греди, талпи, дъски, а може да съдържат и вградени пейки.

   Наличието на градина или дори на малък вътрешен двор е напълно достатъчно, за да се изградят перголи. Що се отнася до перголата, тя е поредното чудесно градинско допълнение. Тя може да се превърне в място, където цялото семейство може да прекарва много приятно, далеч от обичайния за големите градове шум от превозни средства. За разлика от беседките, перголите нямат покриви и стени. Именно това е най-съществената и отличителна разлика между двете. Със сигурност голяма част от хората имат поне бегла представа какво точно представлява това помещение, защото са виждали снимкови изображения в различни списания или брошури. Конструкция с арка или рамка, която е покрита с растения от пълзящ или картелив вид. Ето това е най-простата дефиниция на помещението, което днес е много разпространено и като резултат от това съществена и неделима част от редица градински обзавеждания. Това помещение обикновено се проектира по такъв начин, че да се превърне в сенчеста зона с помощта на растения към къщата. Често то е непосредствено долепено до стените на къщата. Всички перголи са достатъчно ефикасни, така че да осигурят на обитателите на дома поне малко почивка и спокойствие. Те не блокират гледката и остават максимално отворени, за да може да се насладите на заобикалящата ви среда. Това своеобразно скривалище е едновременно отворено и затворено, което само по себе си вече го прави много привлекателно за хората. Това са само малка част от предимствата на перголите, които днес са много популярни и разпространени.
Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване