Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Пергола

  • Предимства:
  • Олекотени и опростени дървени покривни конструкции.
  • Използване на качествени дървообработващи препарати удължаващи живота на дървесината.
  • Придаване красота към екстериора на естествените материали като дървесината.
  • Още предимства:
  • Място за отдих, незабравими моменти сред свежест и отворено пространство.
  • Дава възможност да се насладите пълноценно на градината и зеленината.

Изграждането на пергола е важно решение за обзавеждането на градината, двора или друг терен заобиколен от растителност и отворено пространство. Идеята на перголата още от древността е да предложи сенчесто място на ползващите я, и достатъчно отворено и заобиколено от растителност, за да може всяка почивка в това съоръжение да е истински приятна. За изграждането на това съоръжение ние използваме само естествен дървен материал, за да се впише лесно сред останалия екстериор. Използваме различна гама дървесни цветове, за да задоволим всеки клиентски вкус. Всички изградени от нас перголи са от качествен сух дървен материал обработен чрез импрегниране на дърво, за да усилим неговата здравина и дълголетие.


   Пергола е един от продуктите за двора и градината, които могат коренно да променят облика им в положителна насока. Тя се използва като място за пълноценни отдих и почивка през свободното време. Макар че с такова съоръжение хората разполагат повече в разгара на лятото, и през останалите хубави и топли дни може да се релаксира навън. Има някои съществени разлики между перголата и беседката, които накланят везните в полза или вреда на един от двата продукта. Въпреки че и двата са отлично решение, все пак вкусовете и предпочитанията сред обитателите на дома са различни. Именно на базата им те взимат решение кой от двата продукта да изберат. Иначе когато става дума за различните видове перголи, на първо място ние ги изработваме от сух дървен материал.

   Всяка една пергола може да се постави на различно място в градината – в централната или по-крайна част. Основната идея е тя да се разположи по такъв начин, че да осигурява чудесна гледка и усещане от заобикаляща природа. За допълнителна декорация и създаване на комфорт и уют може да се прибегне до поставянето на декоративни растения непосредствено около перголата. Не са изключени и изкуствените оазиси, които са често срещано явление в градинското обзавеждане. За да се избере обаче правилният продукт, е необходимо за потребителите да се запознаят обстойно с неговите характеристики. Така например трябва да се обърне внимание на цвета и размера на съоражението, защото то покрива предварително определена площ. Що се отнася до конструкцията, тя се състои от носещи греди и покривни греди, дъски или просто летви, които да дават опора на растенията към всяка пергола. Именно в това е основната разлика между този продукт и беседката, която има покриви.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване