Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Външни ролетни щори

  • Бяла ПВЦ външна ролетна щора 146лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
  • Брой спус (управление) 40лв. за брой управление
  • Монтаж на брой спусове 50лв. за един спус
  • Оглед до 40км. 40лв.
  • Оглед над 40км. 1лв на км.

Външните ролетни щори са практично и ефективно решение за контрол на слънчевата светлина, топлината и поверителността в дома или офиса. Те се поставят на външната страна на прозорците и се управляват чрез дистанционно управление или ръчно.

Ролетните щори предлагат редица предимства, като защита от вредните UV лъчи, намаляване на загубата на топлина през зимата и задържане на прохладата през лятото. Те също така предпазват мебелите и интериора от избледняване поради слънчевата светлина.

Външни ролетни щори са практично и стилно допълнение към всяко жилище или офис. Те не само предпазват от слънчевите лъчи и нежелани погледи отвън, но и допринасят за по-добра температурна контрола и енергийна ефективност на помещението.

Ролетните щори са изработени от здрави и устойчиви материали като алуминий или PVC, които ги правят изключително издръжливи на всякакви атмосферни условия. Те могат да бъдат инсталирани както на прозорци, така и на врати, като създават уютна и комфортна обстановка в стаята.

Предимствата на използване на външни ролетни щори са много. Те предпазват от прекомерна топлина и слънчево изгаряне, осигуряват поверителност, ограничават шума отвън и допринасят за по-добра изолация на сградата. Освен това, те предпазват мебелите и подовите настилки от избледняване и дълготрайна изложба на слънцето.

Инсталирането на външни ролетни щори е лесно и бързо, като същевременно предоставя възможност за персонализация чрез избор на различни цветове и дизайни. Те са идеални за модерни домове и офиси, като придават съвременен и стилен вид на сградата.

В заключение, външните ролетни щори са практично и функционално решение за всеки дом или офис, което надгражда не само външния вид на сградата, но и осигурява по-добри условия за живот и работа. Техните множество предимства ги правят изключително полезно и ценно попълнение към всяко обитавано пространство.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване