Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

ПВЦ роло щори

  • Бяла ПВЦ външна ролетна щора 146лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.
  • Брой спус (управление) 40лв. за брой управление
  • Монтаж на брой спусове 50лв. за един спус
  • Оглед до 40км. 40лв.
  • Оглед над 40км. 1лв на км.

ПВЦ роло щори са практично и стилно допълнение към всеки дом или офис. Те предлагат решение за контрол на светлината и поверителността, като същевременно добавят елегантно излъчване.

Роло щорите се изработват от висококачествен PVC материал, който е устойчив на влага, прах и ултравиолетови лъчи. Това ги прави идеални за всякакви помещения, включително бани и кухни, където влагата и температурните разлики могат да бъдат проблематични за други видове щори.

ПВЦ роло щорите се предлагат в голямо разнообразие от цветове и десени, което позволява на клиентите да изберат точно този модел, който най-добре пасва на техния стил и интериорен дизайн. Освен това, те се изработват по индивидуални размери, за да се осигури перфектно прилягане към всяко прозорче.

Една от основните предимства на ПВЦ роло щорите е лесната им поддръжка и почистване. Просто ги изтъркайте с влажна кърпа и сапунена вода и те ще изглеждат като нови. Техните здрави и устойчиви материали им позволяват да се ползват години наред без да изискват специални грижи.

Накрая, ПВЦ роло щорите са икономично решение за всеки дом или офис, като предлагат отлично съчетание на качество, функционалност и цена. Те предпазват помещението от прекомерна слънчева светлина и го охлаждат през лятото, като същевременно запазват топлината през зимата.

С техните много предимства и разнообразие от цветове и десени, ПВЦ роло щорите са отличен избор за всеки, който търси практично, издръжливо и стилно решение за прозорците си.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване