Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Активсан

   Bochemit Activsan  е продукт на фирмата ни, който е на разположение на всички клиенти. Те биха могли да извлекат ползи за себе си при положение, че в дома им има дървени конструкции от сорта на парапети и строителна дървесина.

   И двете пособия имат нужда от постоянна и надеждна защита предвид факта, че често стават жертва на атаки от страна на хилядите вредители. Термитите и гъбите са само два от примерите, които могат да се посочат в това отношение. Обновяването и почистването на дървесината са все неща, които оказват положително въздействие върху нейното състояние. Рано или късно подобно нещо се налага и точно в такива случаи идва на помощ Бохемит Активсан. Освен че се предлага на клиентите ни на достъпни цени, неговият ефект е сигурен и бърз. Потъмнялата дървесина възвръща предишното си добро състояние и вече отново може да бъде източник за създаването на комфорт и уют. Напръскване, мазане и потапяне са трите основни начина, по които препаратът се използва за парапетите от дърво. Натриев хидроксид и натриев хипохлорид пък са двете основни съставки на препарата, благодарение на които той е толкова полезен за строителната дървесина и парапетите от дърво. Срокът на годност е точно 12 месеца, което е вероятно добре за повечето потребители. Всичко зависи в случая от гледната точка, а при някакви въпроси и колебания те не бива да се колебаят да установят контакт с нас в удобно за тях време. Винаги, когато дървесината има нужда от защита, този препарат е чудесно решение.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване