Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Антифлаш

   Bochemit Antiflash е по всяка вероятност сред онези почистващи и поддържащи препарати, на които се дължи трайното съществуване и запазване на дървесината. Докато повечето продукти обикновено са насочени към справянето с проблема с вредителите, влагата, мъховете и гъбите, то този има едно по-специално предназначение.

   Благодарение на нанасянето му се намалява в значителна степен шансът от запалване на дървото и предизвикването на пожар. Намалената реакция на огъня предпазва дървесината от окончателно разрушаване. Наред с това обаче продуктът притежава и още едно ценно предимство, свързано с повишаване нивото на нейната трайност и на устойчивостта против вредителите. Те са вероятно стотици и дори хиляди и веднъж попаднали в дървесината, тя вече е пълна с паразити. Ето защо употребата на Бохемит Антифлаш е продукт с универсално значение. Ние го предлагаме на клиентите си при положение, че те искат да го използват за интериора. За разлика от много други продукти, този може да се разтвори и във водата, а съотношението между двете е 1:1. Три са начините, по които продуктът може да се нанесе върху дървесината. Два от тях са добре познати на хората, защото са свързани с впръскването или употребата на валяк. Има обаче и още една възможност, която се нарича потапяне от типа 2-3х. В зависимост от конкретната ситуация, може да се избере и съответният начин на нанасяне. Важното е хората да останат доволни от препарата, а техните очаквания по отношение трайността и качеството на дървесината да се оправдаят в пълна степен.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване