Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Блустоп

   Bohemit Bluestop  е още един продукт от нашата серия, от който още сега могат да се възползват всичките ни клиенти. За тях е в по-голяма или по-малка степен важно да осигурят на дървените си конструкции максимално дълга и трайна защита, така че дървесината да запази отличното си състояние. За огромно съжаление има много вредители като термитите, които нанасят непоправими щети на дървения материал.

   Ето защо се препоръчва употребата на продукти, които да се справят ефикасно с такъв проблем. В случая с Бохемит Блустоп, той служи като осигуряващ кратковременна защита концентрат на дървесината в суров вид. Тя е сурова винаги, когато се налага да бъде транспортирана и съхранявана в специално създадените за целта помещения. Превантивният ефект на препарата е насочен предимно към гъби в син цвят, които предизвикват оцветяване на дървесината. Обикновено се забелязват синкави оттенъци, което е достатъчен сигнал, че нещо с дървесината не е наред. Винаги обаче може да се направи така, че дървото да се запази в отличен вид – за целта е необходимо да се използва препарат, който е достатъчно силен срещу хилядите фактори, оказващи пагубно въздействие върху дървесината. Така или иначе този препарат не може да окаже ефект върху вече заразена дървесина. Той е единствено полезен в случаите, когато дървесината е все още в суров вид и не е нападната от вредителите. Въпреки всичко той си остава един от предпочитаните методи в опитите ни да запазим дървесината непокътната, така че тя да може да оправдае очакванията на клиентите в пълна степен.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване