Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Форте

   Bohemit Forte е още един чудесен препарат, който фирмата ни предлага на всичките си клиенти. И той се намира в течно състояние и е изключително подходящ за осигуряване на трайна и ефикасна защита на дървесината. В случая обаче става дума за такава дървесина, използвана за изработването на поставени на открито конструкции. Сред тях например са оградите и беседките, като и двете намират масово приложение в сферата на градинското обзавеждане.

   Препаратът не на последно място по важност не е в състояние да се отмие с вода, което е пряко свързано с дървесината. За редовно използващите я едва ли е тайна, че именно водата и влагата са тези, които причиняват на дървото непоправими щети. Ето защо когато се прибягва до нейното сушене, често се използват именно такива препарати, чието отмиване с вода е невъзможно. Бохемит Форте е подходящ в еднаква степен за интериора и екстериора и при това се предлагана на клиентите на максимално изгодни и достъпни цени. Всеки, който иска да осигури на дървесината траен и дълъг живот на експлоатация, може да се свърже по всяко време и да осъществи покупката. Само когато за дървесината се полагат грижи с препарати от калибъра на настоящия продукт, добрите резултати ще са налице. Градинските и вилни постройки редовно се изграждат от дърво, но то бива постоянно излагано на вредните въздействия на атмосферата. Ето защо рано или късно идва момент, когато настъпват трайни увреждания, към чието премахване трябва да се пристъпи най-бързо с подходящите поддържащи препарати.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване