Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Форте Профи

   Bochemit Forte Porfi е още един от нашите препарати, които се предлагат на клиентите като начин и средство за борба с вредителите, нанасящи сериозни и непоправими щети на дървесината. Фунгициден и инсектициден – това са двете основни качества на препарата, които са определящи и за други наши продукти. Една от важните му черти обаче е свързана с факта, че не може да се отмие с вода.

   В тази връзка е важно да се отбележи, че именно водата често пъти е главният виновник за проблемите с дървесината и поради тази причина употребяваните препарати и по-точно голяма част от тях не са в състояние да се разтварят в нея. В по-голямата си същност продуктът е насочен срещу дърворазрушителите и гъбите, които всеки ден нанасят ужасяващи щети на дървото и нерядко успяват напълно да го съсипят и да го превърнат в негоден за употреба продукт. За сметка на това Бохемит Форте Профи предлага на потребителите опцията да го използват както в интериора, така също и в екстериора. Още едно много ценно и ключово предимство предлага този препарат и то е добре да се знае от клиентите, решили да проверят неговите качества и способности. Става дума за това, че на дървесината се осигурява защита дори тогава, когато се намира в контакт с почва или сладка вода. И двете могат да окажат пагубно въздействие върху нейното състояние, но благодарение на препарата най-лошото се избягва. Напорно – вакуумното потапяне е основният метод, който се използва за нанасянето на препарата върху дървесината.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване