Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит КВ Профи

   Bochemit QB Profi е препарат с изключително добри качества, поради което е един от най-търсените продукти от клиентите ни. Всички те имат нужда от сигурни и надеждни средства, с които да полагат грижи за дървесината. За да се убедят обаче в правотата на избора си, клиентите първо трябва добре да познават техническите характеристики на препарата. Настоящият се състои от борна киселина и хлорид, като всяко едно от двете е в размер на двадесет процента.

   В състава на продукта влиза още и амониевият хлорид, също в размер на 20 процента. Съществуват и много начини за нанасянето му, най-разпространени от които са четката и валякът. Те винаги са били два от използваните инструмента в случаите, когато нещата опрат до осигуряване на защита на дървесината от влагата и вредителите. Ако се избере нанасянето му в интериорна част, то срокът на годност е неограничен. Що се отнася обаче до екстериора, нещата са малко по-различни. Тогава гаранцията на Бохемит КВ Профи е 5 години, а след това през интервал от две години е необходимо да се правят проверки на състоянието на дървесината. Кафяв и зелен са двата цвята на дървесината, които този продукт обработва и които след това се радват на значително по-добро състояние. Без съмнение ако за дървените плоскости и повърхности не се полага съответната поддръжка, те скоро биха се съсипали окончателно. Затова съществена роля играят хилядите вредители и термити, а също така мъховете и гъбите, които имат не по-малко разрушителен и вреден ефект.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване