Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Оптимал

   Bohemit Optimal е фунгициден и инсектициден препарат, който осигурява качествена и ефикасна защита на дървесината. Тя ежедневно е атакувана от много вредители, които нанасят на повърхностите често трайни и непоправими щети. Благодарение обаче на отличните му качества, дървесината няма да се покрие с явления като мухъл, плесен или влага. Препаратът се предлага на потребителите в течна форма и освен от споменатите явления, предпазва дървесината още от термитите и различните по вид вредни гъби.

   Този препарат се предлага в две разновидности, втората от която е свързана с осигуряването на защита на дървесината от силен вятър или дъжд. И двете са в състояние да нанесат на повърхностите много сериозни щети, след което тя не може да бъде годна за употреба. Независимо дали дървените изделия се намират във външната или вътрешната част на помещението, те имат нужда от сигурна защита. Цялостта, якостта и здравината на повърхността са само малка част от нещата, които се осигуряват благодарение употребата на Бохемит Оптимал. Но ако за повечето потребители е важно от какво предпазва препаратът, още по-значимо  е да се отбележат нещата, за които той е подходящ. В това число влизат разнообразните по вид дървени конструкции, ламперията от типа сачак, навесите и дървените огради. Масивните по размер входни врати и порти са още две от нещата, върху които препаратът може да се нанесе с цел осигуряването на сигурна и надеждна защита. Бохемит Оптимал е в състояние да предпази дървесината от вредните въздействия и да направи така, че тя да се ползва дълго време.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване