Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Бохемит Плюс

   Bohemit Plus е поредният почистващ препарат, който фирмата ни предлага на своите клиенти. Фунгициден и инсектициден, препаратът е изключително подходящ за ефикасно справяне с един много сериозен и отдавна наболял проблем. Става дума за хилядите насекоми и вредители, които почти необезпокоявани атакуват дървените повърхности и при това за кратко време напълно ги съсипват.

   За съжаление много хора просто не разполагат с подходящите препарати, с които този проблем един път завинаги може да намери своето универсално решение. Характеристиките на продукта са достатъчно ясни и категорични, така че на потребителите да им стане ясно, че именно това е препаратът за техните дървени изделия и продукти. На първо място дърворазрушаващите насекоми лесно се унищожават с препарата на всеки етап от развитието им. Щом веднъж попаднат в дървесината, те започват вредното си въздействие и при нея личат явления като прогниване, избледняване на цвета и много други. Едновременно с това обаче Бохемит Плюс предлага на тези, които прибегнат до употребата му, възможността да си осигурят паралелна защита от разнообразните по вид гъби и плесени. Те са не по-малко вредни за дървото от високия процент влажност на въздуха или термитите и също като тях за кратко време могат да съсипят дървото. Поради тази причина клиентите ни могат още сега да се избавят от проблемите си и да се радват на отлично изградени и много солидни дървени конструкции. Такива са беседките, навесите и оградите, които фигурират в сферата на градинското обзавеждане и създават комфорт и уют в големи количества.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване